Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

BØF MED BEARNAISESAUCE


4 personer

1 tsk groft salt
4 møre bøffer, fx ribeye-steaks (ca. 150 g)
25 g smør
1⁄4 tsk friskkværnet peber
1⁄2 liter Karolines Køkken® Bearnaisesauce

Grøntsager
10 g smør
400 g friske sukkerærter
200 g forårsløg i skrå stykker
1 1⁄2 spsk citrongræs i meget tynde ringe
3⁄4 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør
1 kg ovnstegte kartoffelbåde

Drys salt på bøfferne - gerne ½ time inden de skal steges. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg bøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med friskkværnet peber. Lad bøfferne hvile tildækket indtil servering.

Kom imens bearnaisesaucen en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og læg låg på.

Grøntsager
Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg sukkerærter, forårsløg og citrongræs i ca. 3 min. - vend i grøntsagerne hele tiden. Tilsæt salt og peber. Smag til. Vend eventuel sky fra kødet i grøntsagerne.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley