Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

ENTRECOTE OG KOLD ESTRAGONSAUCE


2 personer

Kold estragonsauce
4 spsk krydret mayonnaise miracle whip balance
75 g Kvark 1%
3 spsk vand
2 spsk hakkede friske estragonblade
1 tsk friskpresset citronsaft
1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
1⁄4 tsk groft salt
friskkværnet peber
10 g smør

1 entrecote - en bøf af oksehøjrebsfilet med fedtkant
1⁄2 tsk groft salt
friskkværnet peber
125 g haricots verts i halve
1⁄4 liter vand
1⁄4 tsk groft salt
3 gulerødder i meget tynde skiver
1⁄2 liter skyllede babyspinatblade
1 uskrællet æble i tynde skiver, fx granny smith
1⁄2 tsk havsalt, fx maldon
friskkværnet peber

Tilbehør
1⁄2 kg nye kartofler - kogte og pillede

Kold estragonsauce
Rør mayonnaise sammen med de øvrige ingredienser. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lad smørret blive gyldent i en pande og brun entrecoten ca. 1 min. på hver side. Steg bøffen færdig ved jævn varme i 3-5 min. - vend den af og til. Tag entrecoten af panden, drys med salt og peber og hold den varm.

Kom imens bønnerne i en gryde med kogende vand tilsat salt og kog dem uden låg i ca. 3 min. Hæld bønnerne til afdrypning i et dørslag og brus dem over med koldt vand. Bland bønner, gulerødder, spinat og "æbleskiver" sammen i en skål. Drys salaten med salt og peber lige inden serveringen.

Ved serveringen
Skær kødet i skiver og anret det på tallerkener sammen med salat og den kolde estragonsauce.

Tip
Hvis estragonsaucen er for tyk så tilsæt lidt mere vand.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley