Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

HAKKET OKSEKØD PÅ SPYD MED AUBERGINETOAST OG TOMATSALSA


4 personer

Kødboller
16 træspyd
700 g hakket oksekød ( Vesterhavsoksen )
1 tsk groft salt
1 finthakket fed hvidløg
1 dl hakket bredbladet persille
1 tsk stødt spidskommen
friskkværnet peber

Auberginetoast
8 skiver auberginer (ca. ½ cm tykke)
1 tsk groft salt
1 spsk olivenolie
8 skiver flutes (ca. 150g)
200 g Karolines Køkken® Salatost i blok - delt i 8 skiver

Tomatsalsa
6 tomater
1 finthakket fed hvidløg
1 finthakket forårsløg
2 spsk hakket bredbladet persille
2 spsk olivenolie
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Pynt
friske basilikumblade
friskkværnet peber
Kødboller

Læg træspyddene i en skål med vand, så brænder de ikke senere, når de kommer på grillen. Rør kød og salt sejt i en skål. Tilsæt hvidløg, persille, spidskommen og peber og rør farsen godt sammen. Form kødet til 16 små ovale kødboller. Stik et træspyd i hver kødbolle og klem farsen godt fast. Pensl en grill med lidt olie og grill kødbollerne ca. 4 min. på hver side ved høj varme. Hold kødbollerne varme under alufolie.

Auberginetoast
Læg aubergineskiverne på et viskestykke og drys med salt, så væden trækkes ud. Lad dem ligge ca. 10 min. og børst så det våde salt af. Pensl en grill med lidt olie og grill brødskiverne og aubergineskiverne ca. 3 min. på hver side ved høj varme. Anret de grillede brødskiver på et serveringsfad. Anbring en skive ost oven på hver skive flutes og læg en skive grillet aubergine på toppen. Hold de færdige toast lune på et stykke af grillen, hvor der ikke er kul under.

Tomatsalsa
Vask tomaterne og hak dem fint. Bland tomaterne med hvidløg, forårsløg, persille, olie, salt og peber. Smag til.

Anret de grillede kødspyd sammen med toast og tomatsalsa. Pynt med basilikum og friskkværnet peber.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley