Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

KARTOFFELSALAT MED GRILLEDE JORDBÆR


4 personer

1 kg skrubbede nye kartofler
1⁄2 liter vand
1⁄2 tsk groft salt
1 spsk rapsolie
2 spsk eddike, fx hyldeblomsteddike
1⁄2 tsk groft salt
friskkværnet peber
500 g hakket oksekød ( Vesterhavsoksen )
1⁄2 tsk groft salt
friskkværnet peber
250 g rensede jordbær
300 g ærter
2 dl ærteskud
1⁄2 finthakket rødløg (ca. 50 g)
100 g Karolines Køkken® Salatost i blok

Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe tørre. Vend kartoflerne med olie, eddike, salt og peber.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Form kødet til 4 flade bøffer, grill dem ca. 3 min. på hver side og drys med salt og peber. Tag bøfferne op og hold dem varme. Del jordbærrene i halve og grill dem ca. 2 min. på snitfladen, lige inden serveringen.

Anret de let afkølede kartofler i et fad sammen med ærter, ærteskud, løg og grillede jordbær. Mos osten let og drys den over salaten. Server salaten sammen med de lune grillede hakkebøffer.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley