Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

OKSEKØD I FAD


4 personer

Kartoffelmos
1 kg kartofler
1 1⁄2 dl mælk
50 g smør
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Kødsauce
50 g smør
1 grofthakket zittauerløg
600 g hakket oksekød ( Vesterhavsoksen )
1 dl tomatketchup
1 tsk delikatessepaprika
1 1⁄2 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør
650 g blandet salat af fx icebergsalat og rød og grøn peberfrugt
Kartoffelmos
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem godt møre i en tykbundet gryde i vand uden salt, ca. 20 min. Hæld vandet fra kartoflerne, og damp dem helt tørre. Mos kartoflerne med kartoffelstøder eller elpisker, og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig piskning. Tilsæt smørret og pisk mosen let. Smag til med salt og peber.

Kødsauce
Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og kød i smørret og tilsæt tomatketchup, paprika, salt og peber. Lad kødsaucen koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Smag til. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad (ca. 3 liter) og læg kartoffelmosen over som et låg. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid
Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley