Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

STRUER SANSEFESTIVAL 2014

6. august 2014

Lørdag den 9. August står vi klar på Sansefestivallen i Struer.

Her vil der være mulighed for at købe vores lækre produkter fra vores stand, derudover vil Kenneth Hansen - Køkkenchef på Svinkløv Badehotel og Sølvvinder af Bocude d'Or Europe 2014 (det uofficielle EM i kogekunst) ligger vejen forbi samtalekøkkenet, hvor han i samtale med journalist på Dagbladet Holstebro-Struer og kokkeuddannede Kirstine Jensen Christensen vil tilberede Tatar af VESTERHAVSOKSEN med sprøde kartofler, vilde enebær og urter fra Vitskøl Kloster. Der vil her være mulighed for at få smagsprøver.

Vi glæder os til at se jer.



Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley