Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PASTA MED KRYDRET SAUCE


4 personer

Krydret tomatsauce
2 tomater
2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
1 dåse koncentreret tomatpuré
2 spsk bearnaiseessens
2 spsk hakkede friske estragonblade
2 tsk sukker
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl vand
1 1⁄2 tsk hvedemel
300 g tørret pasta, fx spaghetti
2 1⁄4 liter vand
2 1⁄4 tsk groft salt
200 g frosne ekstrafine ærter
300 g grøn squash i tynde, brede strimler
1 liter kogende vand
1⁄2 tsk groft salt

Pynt
friske estragonkviste

Hertil
400 g stegt oksekød, fx flanksteaks

Krydret tomatsauce
Skær tomaterne i kvarte og fjern kernerne. Skær tomatkødet i mindre stykker og kom dem i en lille tykbundet gryde sammen med fraiche, tomatpuré, bearnaiseessens, estragonblade, sukker, salt og peber. Kom vand og mel i en melryster og ryst det godt sammen. Rør jævningen sammen med de øvrige ingredienser og bring tomatsaucen i kog. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min.

Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 8 min. Tilsæt ærterne det sidste ½ min. af kogetiden. Pastaen skal være mør men ikke blød. Hæld pasta og ærter til afdrypning i et dørslag. Kom blandingen tilbage i gryden og vend den krydrede tomatsauce i. Varm retten igennem og smag til.

Kom imens squashstrimlerne i en skål og hæld det kogende vand over. Lad squashstrimlerne trække i ca. ½ min. Hæld dem til afdrypning og vend saltet i.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley