Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PASTAFAD MED OKSEKØD OG BROCCOLI


4 personer

10 g smør
400 g hakket oksekød ( Vesterhavsoksen )
6 porrer i 1 cm skrå stykker (ca. 300 g)
300 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
1 dl vand
1 1⁄2 tsk tørret rosmarin
1 1⁄4 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
2 liter vand
2 tsk groft salt
1⁄2 liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce
100 g Cheasy® Revet Mozzarella 13%

Tomatsalat
2 tsk olivenolie
1 tsk vand
1⁄2 tsk hvidvinseddike
1⁄4 tsk honning
et nip fint salt
friskkværnet peber
4 tomater i skiver (ca. 300 g)

Pynt
hakket, frisk bredbladet persille

Tilbehør
120 g landbrød

Hvidløgssauce
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 3 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, rosmarin, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min. Kom pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i en sigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm). Fordel kød- og grøntsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost. Bag retten midt i ovnen. Lad pastafad med oksekød og broccoli trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min.

Tomatsalat
Pisk olie, vand, eddike, honning, salt og peber sammen i en skål. Fordel tomatskiverne på et fladt fad og hæld dressingen over. Stil tomatsalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Drys salaten med persille inden serveringen.

Bagetid
Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley