Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

PEBERRODSSAUCE TIL OKSEBRYST OG GRØNT


4 personer

2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38%
2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
3 spsk revet frisk peberrod
1⁄2 tsk sukker
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1⁄2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% - evt.

Pynt
revet frisk peberrod

Hertil
500 g kogt kød, fx oksebryst fra vesterhavsoksen
600 g nye dampede grøntsager, fx gulerødder, asparges og romanescokål

Kom fraiche 15 % og cremefraiche 38 % i en tykbundet gryde. Tilsæt peberroden. Varm saucen godt igennem og tilsæt sukker, salt og peber. Smag til og tilsæt evt. piskefløde.

Ved serveringen
Saucen serveres sammen med kød og dampede grøntsager.

Tip
Har du fløde og peberrod tilovers er flødeskum smagt til med friskrevet peberrod, sukker og citronsaft er velegnet til frysning. Kan senere anvendes som tilbehør til sprængt kød, fx fjerkræ eller oksekød med kogte grøntsager, eller kommes i en peberrodssauce.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley