Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

RØGET OKSEINDERLÅR MED FENNIKELSALAT


Opskriften gælder for 10 personer.
 

Fennikelsalat

  • 12 dl friske dildkviste
  • 12 dl friske basilikumblade
  • 12 dl kviste af bredbladet persille
  • 10 madagaskarpeberkorn i lage
  • 2 små fed hvidløg i kvarte
  • 2 dl olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 4 fennikler i tynde skiver

Croutoner

  • 5 skiver sandwichbrød uden skorpe, i tern
  • 25 g smør i mindre stykker

Kød

  • 400 g bresaola - lufttørret okseinderlår, i tynde skiver

Fennikelsalat

Kom krydderurter, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en minihakker/blender og hak ca. 1 min. til dressingen er findelt. Smag til. Vend forsigtigt dressing og fennikel sammen, og lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 20 min.

Croutoner

Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande. Rist dem midt i ovnen - vend i brødternene 2-3 gange.

Ved serveringen

Kom fennikelsalaten i et fad og anret croutoner og bresaola på toppen.

Tip

Dressing og croutoner kan tilberedes dagen før og fennikelsalaten kan tilberedes nogle timer inden serveringen.

Ristning

Ca. 12 min. ved 225°.

Kilde: Karolines Køkken®
Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley