Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Slagteriet - krogmodner og finparterer Angus okserne


DK-Kød i Linde

Vi har valgt DK-kød i Linde som vores samarbejdspartner.

Det er et slagteri med stor erfaring og ekspertise og et vi har tillid til, for vi ved det behandler dette lækre kvalitetsoksekød med stor omhu og respekt.

Her bliver Angus okserne dyrlægegodkendt, hvorefter de krogmodner i 2-3 uger, i velindrettede kølerum.

Læs evt mere om slagteriet her: http://www.dk-koed.dk/

Slagter Sørensen

Efter krogmodningen bliver kroppene afhentet af slagter Nicolaj Sørensen, som omhyggeligt finparterer og vacumpakker kødet.
 
Nicolaj bl.a. pakker og fryser kødet vi sælger i Ausumgaards Gårdbutik, ,men han finparterer og pakker også det kød vi sælger til private kunder som kødpakker eller til storkøkkener.
 
Han er en dygtig slagter med stor erfaring som sætter en ære i at bevare kødets gode kvalitet og behandle det med omhu og respekt.
Nicolaj er endvidere en rigtig god sparingspartner for os med hensyn til udskæringer, udvikling af nye produkter mm.
 
Du kan læse mere om Slagter Sørensen og hans værdier her: http://www.slagtersorensen.dk/profil/
Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley