Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

SPAGHETTIKØDSOVS


4 personer

300 g spaghetti, fx fuldkorn
2 1⁄4 liter vand
2 1⁄4 tsk groft salt
450 g hakket oksekød ( Vesterhavsoksen )
450 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
1 1⁄2 dl worcestershiresauce
friskkværnet peber

Gulerodsmix
5 gulerødder i små tern
2 æbler i små tern
100 g grofthakkede tørrede abrikoser

Pynt
klippet karse

Kog spaghettien uden låg i kogende vand tilsat salt i 8-10 min.

Svits imens kødet, ved kraftig varme, i en sauterpande i ca. 2 min. Tilsæt hytteost og svits i yderligere ca. 2 min. - eller til osten er opløst. Tilsæt worchestershiresauce og peber, varm retten godt igennem og smag til.

Gulerodsmix
Bland gulerødder, æbler og abrikoser sammen.

Ved serveringen
Hæld spaghettien i en sigte til afdrypning. Hæld pastaen i kødsovsen og bland det hele godt sammen. Server straks sammen med gulerodsmix.

TIPS
Frysetip: Kødsaucen kan fryses.

Kilde: Karolines Køkken®

Seneste nyt
16.2.17
Smuk udsigt
Så smukt ser landskabet ud blot 1 km fra Vesterhavsokserne fold.
18.1.17
Morgenmad:)
Forårskælver holdet fodres ude og har frit valg til indendørs seng eller sove......
Hvorfor Vesterhavsoksen
-Højest muuhhh-lige oksekødskvalitet
-Fokus på dyrevelfærd og naturpleje
-Naturligt krogmodnet kvalitetsoksekød
-Ingen stress ved slagtning
-Fordi gode råvarer smager
-Mørt, saftigt og velsmagende - hver gang!
Her græsser vi
Vejlby Klit, "Fiskergården"
Strandvejen 177 A
7673 Harboøre
E-mail: info@vesterhavsoksen.dk
Tlf.: 4030 8564
Webdesign & CMS by MCB
smiley